Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 25-27/6

Centrum. Det var stökigt på nattklubben Pluto under midsommardagen. Det började med att en man misshandlades i kön efter att ha försökt avstyra ett bråk. Den misstänkte slog honom först i ansiktet och sedan tog han strypgrepp. Senare på kvällen dansade två kvinnor på terrassen när två okända män kom fram och började dansa. En av kvinnorna upptäckte att en av männen försökte stjäla en mobiltelefon ur en handväska.Hon frågade vad han höll på med och då fick hon ett knytnävsslag så att hon ramlade omkull. Männen sprang då bort från platsen och ska ha fått med sig en plånbok. En halvtimme senare bad en ordningsvakt polisen om hjälp för att lugna ner en man inne på nattklubben. Mannen började sparka mot poliserna och han är misstänkt för våld och hot mot tjänsteman. Ingen person skadades allvarligt under kvällen.

Centrum. När en man nekades inträde till nattklubben Harrys på midsommardagen uppträdde han hotfullt mot ordningsvakterna. Vakterna blev rädda och ska ha slagit honom med batong. När de höll fast mannen gjorde han motstånd.

Råby. En man stod utanför en lägenhetsdörr och skrek att han skulle kasta in en bomb i helgen. Mannen var bekant med lägenhetsinnehavarens sambo och han är polisnmäld för olaga hot.

Rocklunda. På midsommardagen var det inbrott i en bil. Tjuven krossade en ruta och stal en plånbok ur handskfacket.

Centrum. På midsomaraftons kväll blev en man bestulen på 1 500 kronor i Vasaparken. Han hade gått iväg för att prata med några ungdomar när pengarna stals ur hans plånbok.

Vallby. På söndagsmorgonen var det inbrott på Norra Vallbyskolan. En okänd man flydde från platsen på moped och en förbipassarande såg att han slängde iväg en akustisk gitarr och en plastpåse som innehöll diverse skolsaker.

Hammarby. När en man åkte hem till sin tidigare flickvän för att hämta några saker i helgen slog hon honom i ansiktet så att han ramlade omkull. Mannen fick en kraftig bula i pannan.