Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 26/7

En körkortslös och narkotikapåverkad man stoppas av polisen när han kör bil på Hammarbacksvägen. Han misstänks dessutom för brott mot knivlagen.

Sandgärdet. Vid midnatt på natten till söndagen är en person ute och kör bil på Skälängsgatan när någon lyser med vad som tros vara grön laser på bilen. Polisen letade efter gärningsmannen, men utan resultat.

Vetterstorp. En personbil stoppas av polisen vid 03-tiden på Hammarbacksvägen på natten till söndagen. Föraren har inget körkort och är narkotikapåverkad. Dessutom misstänks han för brott mot knivlagen.

Centrum. Tre personer blir på kort tid av med sina mobiltelefoner i närheten av Blue Moon Bar omkring 01-tiden på söndagsnatten.

Centrum. Narkotika påträffas på en person som kommer in till häktet i Västerås på söndagsmorgonen.

Skiljebo. På ett boende på Grytaborgsvägen tvingas personalen låsa in sig under söndagseftermiddagen då en 16-årig boende blivit våldsam. Han hotar med misshandel och slår en person i huvudet med ett skohorn. Han grips senare av polis.

Centrum. På Mäster Ahls gata upptäcks på söndagsmorgonen att någon försökt bryta sig in på en byggarbetsplats. Det finns brytmärken på en dörr, men det finns inga spår av att någon skulle ha tagit sig in på området.

Öster. Vid halv sex på måndagskvällen hotar en 49-årig berusad man sin hyresvärd och beter sig aggressivt i samband med att han vräks från sitt boende. Han tar sig sedan från platsen men polisen hittar honom i ett närliggande boende. Mannen, som är misstänkt för olaga hot, tas med till stationen för tillnyktring. Han är sedan tidigare känd av polisen.

Skultuna. Ett vittne ser vid kvart i åtta på kvällen tre män som har brutit sig in på återbruket. De sätter sig alla tre i framsätet på bilen och enligt vittnet ligger ett soffliknande föremål i baksätet. Polisen har registreringsnummer på bilen, och männen är misstänkta för olaga intrång och stöld.