Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 27-28/3

Skallberget. Ett gräl på fredagskvällen mellan en mor och en son på Skallberget slutade med att sonen gick bärsärkagång i lägenheten och bland annat slog in tre dörrar, krossade inredning och lyckades att köra in ett skohorn djupt in i en vägg. Detta polisanmäldes.

Västermalm. Solariet Djäknesolen fick en ruta utslagen av någon okänd person i helgen. Det var en närboende som hörde smällen och kallade på polisen.

Skiljebo. Fönster till tvättstugan på Jonasbergsvägen 41 blev utslaget av en okänd person i helgen.

Hammarby. Vem kastar råa ägg på hus på Tomtebovägen? De boende har nu tröttnat, och när ännu ett ägg hade kastats på en vägg i helgen polisanmäldes det.

Norrmalm. En 32-åring stoppades på lördagskvällen på Skultunavägen efter vinglig färd. Han greps, misstänkt för drograttfylleri.

Centrum. En 39-årig man greps av polisen natten till lördagen, misstänkt för olaga hot mot sin fästmö.

Centrum. På lördagsmorgonen stoppades en bil på Vasagatan med misstänkt onykter förare. Den 45-årige mannen bakom ratten har nu efterräkningar att vänta sedan provet visat att han hade 0,22 promille alkohol i blodet.

Centrum. Strax efter klockan 19 på söndagen ryckte räddningstjänsten ut till en lägenhet på Kaplansgatan. En brand hade startat på spisen och spridit sig till fläkten. Lägenheten blev rökfylld.

Bäckby. Brandkåren kallades vid 16.15-tiden på söndagen till Ånghammargatan där en container rapporterades brinna. Containern stod långt från bostadshus och branden släcktes snart.