Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 27/7

Uppborrad parkeringsautomat utanför Centrallasarettet under natten till Tisdag.

Centrallasarettet. Någon gång under natten till tisdag har en okänd gärningsman borrat upp en parkeringsautomat och tagit pengar. Okänt hur stor summa det rörde sig om.

Centrum. Inbrott i källarförråd på Stora Gatan. Någon har under natten till tisdag brutit upp dörren ner till förråden och sedan ett hänglås. Bland annat har skridskor, pjäxor och tavlor av okänt värde stulits.

Lögarängen. En trycktank med bensin har stulits från en båt liggandes vid Lögarängshamnens brygga.

Gideonsberg. Två cyklar och ett par inlines stals under natten till tisdag ur ett garage på Bangatan. Garageporten hade brutits upp och förövaren är ännu okänd.

Framnäs. En dunk med bensin stals från en båt liggandes vid Tegeludden. Värdet på bensinen är okänt.

Gideonsberg. Under natten stals en bakvinge från en bil ståendes på Siggesborgsgatan. Bilen blev skadad i och med stölden eftersom att tjuven slitit loss vingen.

Pettersberg. Någon har brutit sig in i ett hus på Jakobsbergsgatan trots att larmet gick. Altandörren stod öppen och det fanns inga tecken på brytmärken. Fortfarande okänt vad som stulits.

Centrallasarettet. Någon har tagit sig in i personalens förvaringsskåp där inlagdas personliga saker förvaras. Skåpen har brutits upp och nycklar stulits.

Gideonsberg. Inbrott i en lastbil ståendes på Generatorgatan någon gång under natten. Förövaren har krossat förarrutan och stulit en handdator.

Ängsö. Någon har stulit motorn från en båt liggandes vid Labbarn någon gång under natten eller tisdagsmorgonen.

Gideonsberg. Inbrott i bil på Långmårtensgatan, någon har brutit sig in i en bil genom att krossa förarrutan. Även bagageluckan var uppbruten. Förardörren var repad och växelpengar har stulits.

Hammarby. Försök till bilstöld på Stallgatan under natten till tisdag. En okänd förövare har tagit sig in i bilen genom att bryta upp förardörren. Personen har sedan försökt bryta upp tändningslåset med någon form av dyrk men misslyckats.