Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 28/12

Shoppande man tappade kasse med Ipad.

Centrum. En cykel stals under tisdagen utanför apoteket på Vasagatan.

Haga. Inbrottsförsök. Under julhelgen har någon försökt bryta sig in i en lägenhet på Åkerhagsgatan. Det var när lägenhetsinnehavaren kom hem som hon upptäckte att någon krossat det nedre fönstret i hennes ytterdörr. Ingen verkar dock ha varit inne i lägenheten.

Centrum. Under tisdagen tappade en man bort en ICA-kasse med en Ipad i. Mannen hade shoppat i centrum då han upptäckte att påsen var borta. Rubriceras förlorat gods.

Irsta. En man skulle i går förmiddag besöka sin sondotter i Irsta. Sondotterns man ville dock inte ha med hennes farfar att göra och farfadern upplevde situationen som obehaglig. Han lämnade platsen och händelsen rubriceras som olaga hot

Viksäng. En berusad man försökte under tisdags eftermiddagen ta sig in i en lägenhet. Han försökte slå sönder dörren med ett verktyg av något slag men misslyckades. Lägenhetsinnehavarna var inte hemma vid det inträffade men vet vem mannen är. Olaga hot.

Hammarby. Under tisdagskvällen hotade en man utrustad med knogjärn och kniv en annan man via sms. Knivmannen stod i trapphuset utanför den hotade mannens lägenhet när sms:en skickades. I sms:en skrev han att han skulle göra den andra mannen illa. Han har tidigare skickat hotfulla sms till den hotade mannens flickvän. Polisen rubricerar det som olaga hot, förberedelse till grov misshandel och brott mot knivlagen.

Hammarby. Under tisdagen försökte en man ta sig in i en lägenhet på Bygatan. Kvinnan som bor där var inte hemma men grannarna ringde polisen. Det visade att mannen har kontaktförbud mot kvinnan och händelsen rubriceras brott mot lagen om kontaktförbud.

Centrum. Någon gång mellan tisdagseftermiddagen och onsdagsmorgonen har någon brutit sig in i två tåg som stod på stationen. Två telefoner stals.