Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 28/4

BÄCKBY. På onsdagsmorgonen upptäcktes att någon eldat på ett bord i en sandlåda vid Sofiaskolan. Skadegörelsen är polisanmäld.

VALLBY. Bland annat video- och dvd-spelare stals vid ett inbrott i vallbyskolan natten till onsdag. Tjuven tog sig in genom att bryta upp en fönsterruta.

KUNGSÄNGEN. Restaurang Sportköket på Björnövägen drabbades av inbrott natten till onsdag. Någon hade tagit sig in genom ett fönster och bland annat letat igenom kassaapparaten. Ingenting verkar dock ha blivit stulet.

KUNGSÄNGEN. En laptop stals från ett arbetsrum på andra våningen på Mälarskolan natten till onsdag. Tjuven hade klättrat upp och tagit sig in genom ett fönster. Polisen har säkrat spår på platsen.

VALLBY. En pizzeria på Allmogeplatsen har utsatts för skadegörelse när någon natten till tisdag krossat en fönsterruta.

CENTRUM. Vid lunchtid på tisdagen blev en gäst på Gallerians restaurang bestulen på sin plånbok. Gästen hade plånboken i en jackficka men när gästen lämnade restaurangen var plånboken borta.

PETTERSBERG. Fälgar, däck, kläder med mera har stulits ur ett källarförråd på Pettersbergsgatan. Stölden upptäcktes under tisdagen.

CENTRUM. En kvinna som besökte McDonalds på Vasagatan blev bestulen på sin handväska i måndags eftermiddag. Väskan, som bland annat innehöll nycklar, glasögon, plånbok och mobiltelefon, låg i en stol bredvid kvinnan som inte märkte när den försvann.

ÖSTERMALM. En väska, smink och medicin stals ur en uppbruten förvaringsbox på en moped parkerad på Östermalmsgatan. Stölden inträffade i söndags och mopeden ägs av en kvinna i 30-årsåldern.