Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och Olyckor 28/6

DJUPHAMNSVÄGEN. Inbrott på OKQ8, Bensinstationen usattes för ett inbrott under natten till måndag, Det var vid 01:30 som okända gärningsmän tog sig in i butiken genom att krossa rutan till entrédörren. Vittnen såg en gärningsman ta sig in butiken och sedan springa därifrån. Ett annat vittne har sett två mopeder åka med hög fart från platsen. Polisen tog hjälp av hundar i sökandet men fick inte upp något spår troligtvs för att gärningsmännen färdades på mopeder. Okänt vad som stulits.

PETTERSBERG. På söndagseftermiddagen upptäckte ägaren till en motorcykel att hans fordon blivit flyttat. Den hittades senare på Jakobsgatan. Motorcykeln var fortfarande låst men backspeglarna hade stulits.

Hälla. Under helgen har en okänd man tagit bakre och främre registreringsskyltar från en bil, stående på fallskärmsvägen. Troligtvis för att kunna tjuvtanka eller för att komma undan med fortkörning.

Råby. Stöld på Råby IP där man brutit upp en innerdörr till en klubbstuga. 30 fotbollar och 12 par fotbollsskor av flera olika modeller har blivit stulna.

Talltorp. Skadegörelse på Barometergatan någon gång under helgen. Någon har skrurit sönder en studsmatta i en trädgård. Både studsmattan och skyddsnätet har skurits sönder.

Björnö. Flera biler som stått på parkeringen vid Björnöborg har blivit repade. Skadegörelsen har skett någon gång mellan onsdag och lördag.

Hemdal. Okänd gärningsman har krossat en ruta på en bil som stod parkerad på Hadelsögatan. Det finns inga tecken på att någon varit inne i bilen.