Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor 28/7

Många bilinbrott under natten till onsdag.

Annons

Centrum. Någon gång under tisdagskvällen stals en bilstereo ur en bil på Södra Ringvägen.

Klockartorp. Vid 3-tiden på natten till onsdag gjordes ett inbrott på Klockartorpsgatan. En ruta slogs sönder och en bärbar dator stals.

Hamre. Två personer gjorde inbrott i en bil på Spinnfiskargatan någon gång efter klockan 3 på natten till onsdag. De lämnade platsen i en stulen bil.

Brandthovda. Någon gång under natten till onsdag stals bensin ur en bil på Bronslursgatan. Tidigt på morgonen gjordes inbrott i en annan bil på samma gata. Någon slog sönder bakrutan på bilen och stal en bensindunk.

Centrum. På natten till onsdag gjorde någon inbrott i en lägenhet på Smedjegatan. Två mobiltelefoner, en plånbok och cigaretter stals. Lägenhetsinnehavaren hade troligen glömt att låsa ytterdörren.

Erikslund. När folk kom till sin arbetsplats på Vedbovägen upptäcktes att någon tagit sig in på området under natten. Personen hade slagit sönder en ruta på en bil och stulit en skruvdragare.

Centrum. En 19-årig kvinna från västra Sverige dömdes i Västmanlands tingsrätt på onsdagen till dagsböter för narkotikabrott.