Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 29/12

Påverkade kvinna jagade man under onsdagsnatten.

Salavägen. En man förlorade under onsdagen en registreringsskylt på sin bil. Han tror att han kan ha tappat den på vägen mellan Sala och Västerås.

Centrum. En kvinna förlorade sin plånbok då hon köpte te i en automat på ett tåg. Hon upptäckte att plånboken var borta när hon kom hem. I anmälan uppger hon att hon kan ha lagt den bredvid automaten på tåget eller så har någon stulit den.

Råbyleden. En man har lämnat en anmälan om skadegörelse då två pojkar under onsdagen kastat sten på hans bil från en viadukt.

Bjurhovda. En bil har tagits på Benvägen någon gång under julhelgen, bilen var parkerad på en parkeringsplats och när ägaren på onsdagen skulle hämta den var den borta.

Centrum. Anmälan om trolöshet mot huvudman. Två kvinnor startade ett företag tillsammans. Under hösten startade den ena kvinnan ett nytt aktiebolag med den samma idé och mjukvara som från företaget hon drev med den andra kvinnan. Den andra kvinnan menar att hon har rätt till ersättning då hon vart med och utvecklat mjukvaran. Kvinnan som tog idén och startade eget aktiebolag menar att det är hennes fulla rätt att använda den.

Centrum. 21-åring snattade whisky på Systembolaget. Det var strax efter klockan 17 på onsdagseftermiddagen som en 21-årig man ertappades då han snattade varor på systembolaget. Mannen är identifierad och en anmälan om snatteri har gjorts.

Centrum. Det var i tisdags som en man bad att få prova ett par skor i en butik i centrala Västerås. När expediten lät mannen prova skorna i fred passade han på att lämna butiken med skorna på fötterna. Händelsen rubriceras som stöld.

Centrum. Misshandel och narkotikabrott natten till torsdag Stora gatan. En upprörd kvinna jagade en ung man, en polispatrull stannade för att se vad som hänt. Den misstänkt drogpåverkade mannen har slagit kvinnans man och anmäls för misshandel och narkotikabrott.

Centrum. En ung kvinna har gjort en anmälan om sexuellt ofredande efter att en okänd gärningsman tagit henne i underlivet på Poco Loco under onsdagskvällen. Polisen har ingen misstänkt.

Viksäng. Någon har, under natten till torsdagen, brutit upp förrådsdörrar på Rönnbergagatan. Enligt anmälaren verkar tjuvarna avbrutits i handlingen då det stod väskor vid förråden. Oklart vad tjuvarna fått med sig, det inträffade rubriceras som stöld.

Irsta. Under onsdagskvällen har någon förstört en brevlåda i Hagbyholm. När husinnehavaren skulle hämta tidningen på torsdagsmorgonen upptäckte han att brevlådan var trasig. Det verkar som att någon har lagt en raket i brevlådan. Det inträffade rubriceras som skadegörelse.