Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 29/3

CENTRUM. En 85-årig dam blev bestulen på sin plånbok vid ett besök på Myrorna vid lunchtid på måndagen. Kvinnan hade plånboken i en väska som hängde på handtaget till hennes rollator.

MALMABERG. Två personer iakttogs då de kastade in först en cykel och sedan flera stenar genom fönsterrutorna på en byggnad på Odensviplatsen. Skadegörelsen inträffade vid halv tvåtiden natten till måndag.

BÄCKBY. Båda främre blinkersinsatserna stals från en bil parkerad på Plåtverksgatan natten till måndag.

CENTRUM. En bilägare upptäckte på söndagsmorgonen att alla fyra däcken på bilen var sönderskurna. Bilen stod parkerad på Södra Allégatan då den utsattes för skadegörelsen.

BJURHOVDA/BÄCKBY. Två personer, en man och en kvinna i 55 till 60-årsåldern, åkte taxi från Knotavägen till Puddelugnsgatan i lördags eftermiddag utan att betala för sig. Paret är nu misstänkt för bedrägligt beteende. Taxiresan kostade 300 kronor.

VIKSÄNG. Ett källarförråd på Regementsgatan har haft påhälsning av tjuvar. Stölden upptäcktes i söndags. Låset var uppklippt och slalomutrustning för 8 500 kronor hade stulits.

CENTRUM. En kroggäst på Silk blev av med sin kamera natten till söndag. Vid elvatiden på lördagskvällen tog gästen bilder med kameran men vid ettiden på natten var kameran borta. Kameran förvarades i byxfickan innan den försvann.

SURAHAMMAR. En bil som stod parkerad utanför vandrarhemmet stals natten mot lördagen. Bilen är en vinröd Skoda Felicia med registreringsnummer XDS 186.

SURAHAMMAR.

En svart vinterjacka och ett par vita skateskor stals från Skogslundsskolans omklädningsrum i torsdags förra veckan.