Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 29/6

Karlsdal. Strax före midnatt på måndagskvällen såg en polispatrull hur en kvinna i 45-årsåldern kom rullande på en ostartad moped nedför backen på Krutkällarvägen. Mopeden misstänktes vara stulen, då tändningslåset var sönderbrutet och tanklocket saknades. Kvinnan erkände för polisen att hon tidigare under dagen tagit amfetamin.

Vallby. På Kornbodsgatan försökte någon bryta sig in i en bil vid 04-tiden på natten mot tisdag. Bilens ägare vaknade av att larmet gått igång. De gick ut till bilen men kunde inte se någon i närheten. Någon hade försökt bryta upp handtaget på förarsidan, men inte lyckats.

Råby. En brinnande moped upptäcktes under måndagsnatten på Råbyleden. När polisen kom till platsen hade räddningstjänst släckt elden och det är oklart varifrån mopeden kom.

Bäckby. Samhall på Ånghammargatan hade inbrott någon gång under natten till tisdag. Två rutor krossades och två datorer, skärmar och en platt-tv har stulits.