Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 3/3

Festen spårade ur: en deltagare blev av med plånboken, lägenheten blev av med inventarier, inventarierna bucklade bilar.

Viksäng. Två bilar har råkat ut för skadegörelse då de stått parkerade på Regementsgatan under natten till torsdagen. I en av lägenheterna pågick en fest med många ungdomar, någon eller några av dessa har kastat ner saker från lägenheten ner på bilarna så bucklor och repor uppstått. Under festen har också en festdeltagande tonåring anmält att hennes plånbok stulits.

Högskolan. En 25-årig man har anmält att hans dator stulits från Mälardalens högskola tidigare under februari.

Rönnby. Under onsdagen har en registreringsskylt stulits från en parkerad bil på Släggkastargatan.

Centrum. En flicka har polisanmält att en för henne okänd man knuffade till henne då hon kom gående på Stora gatan utanför Myrorna, och i samband med knuffen stal hennes mobiltelefon ur hennes ficka. Flickan såg hur mannen stoppade telefonen i fickan.

Viksäng. En berusad 26-årig man lyckades på något sätt ta sig in i Swedbanks lokaler på Viksäng vid ettiden natten till torsdagen. När polisen ryckte ut – beredd på det värsta när det gäller pengastölder – påträffades mannen så berusad att han inte kunde ta vara på sig. Han fördes till polishuset för att få sova en stund innan förhöret om det olaga intrånget.

Vallby. Strax efter midnatt onsdag-torsdag hittade polisen en påtagligt knarkpåverkad 23-årig man på Vallby. Han fördes till polishuset för provtagning.