Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och Olyckor 30/1

Två gångtrafikanter gjorde sig båda skyldiga till brott.

Lillhärad. Vid 10-tiden igår förmiddag inträffade en trafikolycka på riksväg 66 vid Lillhärad. En personbil körde av vägen. Bilföraren, en 20-årig ung kvinna, klagade på smärtor i nacken och fördes i ambulans till sjukhus för kontroll och eventuell vård.

Stenby. Sent i söndags kväll skadades en 31-årig truckförare vid en arbetsplatsolycka på Coops färskvarulager på Kraftlinje-gatan. Trucken som mannen körde hade gafflarna upphissade och de tog emot i en vägg så det blev tvärstopp. Mannen slungades ur fordonet och slog sig i benen. Han fördes i ambulans till akuten med misstänkt benbrott.

Tomta. Strax före klockan 2 natten till igår larmades räddningstjänsten till pendlarparkeringen vid Tomtakorset längs riksväg 56 Västerås–Sala, där en bil rapporterades brinna. Bilen blev totalt utbrunnen, men det finns ingen naturlig förklaring till branden. Ingen människa skadades.

Hammarby. Polisen stoppade två förbipasserande vid Hammarbyrampen vid 22-tiden i söndags. Den ene av dem, en man i 20-års-åldern, var misstänkt drogpåverkad. Den andre, även han kring 20 år, bar kniv utan att det var befogat.