Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 30/12

Fräck tjuv bröt sig in genom balkongdörren - strosade ut genom ytterdörren.

Centrum. En kvinna som var på Pluto under torsdagsnatten fick sin mobil och bankkort stulna ur sin stängda väska, Kvinnan tog kontakt med vakterna som i sin tur kontaktade polisen.

Viksäng. En okänd gärningsman bröt sig under torsdagen in i en lägenhet på Rönnbergagatan. Det var grannar som sett att en lägenhetsdörr stått öppen hela dagen. Tjuven tog sig in genom balkongdörren, plockade på sig tv, dvd och bärbar dator och strosade sedan ut genom ytterdörren.

Centrum. Stöld ur bil på Stora torget under torsdagseftermiddagen. Någon har tagit en väska ur baksätet i en personbil. Ägaren vet inte hur tjuven fått upp dörren. Inga synliga skador.

Viksäng. En familj boende på Regementsgatan anmälde under torsdagen en cykelstöld. Det är den andra cykeln familjen fått stulen på två veckor.

Centrum. Under torsdagen blev en man misshandlad och hotad av en okänd gärningsman på Viktor Larssons plats. Mannen hade tidigare förlorat en Ipod inne på Växhuset. När han gick ut och frågade tre personer som stod utanför om de visste något blev han slagen och hotad. Rubriceras som misshandel, olaga hot och stöld.

Norra Gryta. Under natten till torsdagen bröt sig någon in i ett apotek på Vildrosgatan. Fönstret var sönderslaget, oklart vad – om något – stulits. Rubriceras som stöld genom inbrott.

Hammarby. Försök till stöld på Liegatan, någon har försökt att ta sig in i en lägenhet. Lägenhetsinnehavaren har varit hemma hela tiden och tror att tjuven kan ha hört detta och lämnat platsen.

Östra Skiljebo. Stöld ur butik. Under torsdagen har en person gått in i ett apotek på Hällagatan och tagit två paket treo utan att betala.