Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 30/3

SKILJEBO. Skiljeboskolan utsattes för skadegörelse natten till tisdag. Vid halv ettiden på natten fick brandkåren larm om att det brann på en lastkaj. Branden, som startat i några tomma brödbackar, kunde snabbt släckas och det var aldrig någon risk för spridning. Polisen misstänker att branden var anlagd.

MALMABERG. För andra natten i rad har någon krossat rutor på servicehuset Resmilan vid Odensviplatsen. Vid midnatt natten till tisdag kastades en sten in genom ett fönster.

HEMDAL. Någon försökte slanga bensin ur en bil parkerad på Tegnérgatan natten till tisdag. Tjuven hade dock inte fått med sig någon bensin däremot var ett glas till bromsljuset krossat.

KUNGSÄNGEN. Flera båtar vid båtuppläggningsplatsen på Kraftverksgatan har haft påhälsning av tjuvar. Ur en av båtarna har bland annat ett ekolod och skruvmejslar stulits.

CENTRUM. En elev på Rudbeckianska gymnasiet blev bestulen på både dator och hörlurar på tisdagen. Sakerna låg i en väska och försvann under skoltid.

VÄSTERÅS. En bil parkerad på Vallbyleden repades på flera ställen under tisdagsförmiddagen. Bland annat ristade någon in ett kors på motorhuven.

HÄLLA. En kvinna som var inne på Ica Maxi och handlade på måndagskvällen utsattes troligen för en ficktjuv. Kvinnan fick en kraftig knuff av en annan kvinna inne i butiken och när hon skulle betala framme i kassan var plånboken, som hon tidigare haft i jackfickan, borta.

HÄLLA. En man som fått låna en tv från Elgigantens butik när hans egen tv var trasig, är nu misstänkt för olovligt brukande eftersom han vägrat lämna tillbaka låne-tv:n till affären.

HÄLLA. En baddräktssabotör har klippt sönder kedjor på flera badplagg inne i Lindex butik så att de inte går att sälja. Butiken har också märkt av ett stort svinn i butiken den senaste tiden.

HALLSTAHAMMAR. En bensinsmitning ägde rum i söndags kväll på Statoil-macken. Föraren tankade för totalt 807 kronor utan att betala för sig, men greps senare i Västerås.

KOLBÄCK. En man och en kvinna påträffades i en stulen bil från Åland. Förutom för stölden av bilen, är föraren dessutom misstänkt för rattfylleri under påverkan av narkotika samt för grov olovlig körning.

SURAHAMMAR. En bil som stod parkerad utanför vandrarhemmet stals natten mot lördagen. Bilen är en vinröd Skoda Felicia med registreringsnummer XDS 186.

SURAHAMMAR. En svart vinterjacka och ett par vita skateskor stals från Skogslundsskolans omklädningsrum i torsdags förra veckan.