Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 31/12-1/1

Berusad somnade i från korv i stekpanna.

Centrum En misshandel inträffade en halvtimme efter tolvslaget på Blue Moon bar. Målsägaren, en 23-årig man, såg att en man närmade sig hans flickvän som dansade och lade armen om hennes midja. 23-åringen ställde sig mellan de två och sa ”nu räcker det”, varvid gärningsmannen, en 21 åring, knuffade och slog till honom i ansiktet. Den misstänkte är identifierad.

Centrum. På terassen på Pluto inträffade en misshandel vid halv två natten till nyårsdagen. Målsägaren, en 20 årig man råkade i bråk med en annan man, knuffades och fick ett knytnävsslag i ansiktet.

Centrum. Vid tvåtiden natten mot nyårsafton inträffade en misshandel på Stora gatan. En 22-årig man angreps och fick flera slag i ansiktet av en jämnårig man. Målsägaren fick dessutom tillfällig hörselnedsättning. Gärningsmannen var så berusad att han inte kunde höras på plats och lades in för tillnyktring.

Hallstahammar. Vid 17-tiden på nyårsdagseftermiddagen fick en bil sladd på E18, i höjd med Sörstafors mellan Hallstahammar och Kolbäck, och körde in i ett vajerräcke. Ingen person skadades men bilen fick bärgas från platsen.

Bäckby. Inbrott på företag i Bäcky under nyårsnatten. Fordon och utrustning för stora värden ska ha tagits. Polis har varit på plats och teknisk undersökning inleds under måndagen.

Pettersberg. En 19-årig kvinna utsattes natten mot nyårsaftonen för hot av en för henne okänd man. Kvinnan klev av bussen vid Pettersbergs centrum då hon mötte en man hon fick ögonkontakt och enligt kvinnan ”såg han arg ut”. Mannen sa att han ”skulle sticka en kniv i henne”.

Bäckby. Strax efter klockan tre natten mot nyårsaftonen gick larm om rökutveckling på Stångjärnsgatan, Räddningstjänst och ambulans ryckte ut. Det visade sig att en 64-årig man hade fått för sig att steka korv men sedan somnat från den heta stepannan. I lägenheten fanns även en 50-årig kvinna och en 60-årig man. Samtliga tre var enligt polisen kraftigt påverkade av alkohol.