Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 31/3

CENTRUM. En 41-årig man har polisanmält att han blivit misshandlad av en annan man i en lokal vid Köpingsvägen natten till onsdag. Gärningsmannen kom fram och tog strupgrepp på 41-åringen och ska ha hytt med näven. Polisen har inte gripit någon misstänkt för misshandeln.

VALLBY. En elev på Wenströmska gymnasiet har fått sitt skåp uppbrutet och blivit bestulen på plånbok och busskort. Inbrottet upptäcktes på onsdagen.

BÄCKBY. Högtryckstvätt, trimmer, gräsklippare, elverk och diverse verktyg har stulits ur ett förråd på Axel Oxenstiernas gata. Stölden polisanmäldes under tisdagen.

MALMABERG. En sten kastades genom en fönsterruta till en sjukgymnastlokal på Odensviplatsen natten till tisdag. Polisen har ingen misstänkt för skadegörelsen.

VÄSTERÅS. En kvinna i 70-årsåldern som tappat smycken på parkeringen utanför sin bostad blev uppringd av en upphittare av smyckena som dock krävde 3 000 kronor för att kvinnan skulle få tillbaka dem.

SKILJEBO. En dator värd 7 000 kronor stals från Sibas butik på Glasvingegatan i tisdags. Tjuven ska ha fångats på bild av en övervakningskamera.

CENTRUM. Först stals nycklarna ur en jackficka sedan stals ett bankomatkort ur ett elevskåp på Rudbeckianska gymnasiet. Stölden upptäcktes i tisdags.