Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 31/5

Annons

Notudden. Ett släp stals på Notudden mellan klockan 17 och 18 i söndags.

Framnäs. En bil stacks i eld på Lidlparkeringen på Regattagatan vid 2.30 under söndagsnatten. Bilen var övertänd när patrullen kom till plats, polishund sökte av området men spåren slutade på Tegelvägen.

Hammarby. Vid 4.36 på söndagsnatten ringde någon om ett pågående källarinbrott på Spantgatan. När polis kom till platsen var det tomt, men plötsligt dök en ung man upp, andfådd och med handskar i fickan. Mannen påstod att han inte hade med stölden att göra utan hade bokat tvättid.

Vetterstorp. När en man på Karlavagnsgatan skulle ta sin moped till jobbet på måndagsmorgonen stod den inte på sin plats. Fordonet stod 50 meter bort med skador på låset.

Kristiansborg. Integrationsverkets lokal på Eriksborgsgatan hade inbrott under helgen. När personal kom till jobbet på morgonen var ett fönster sönderslaget och en laptop borta.

Hammarby. En äldre dam på Hammarbygatan har anmält att två av hennes ringar försvunnit ur en sekretär.

Västerås. Över tio cyklar stals under helgen. Bland annat på: Vasagatan, Färnebogatan, Smedjegatan, Regementsgatan, Haga Parkgatan, Östermalm, Centralstationen, Lovisebergsvägen, och Ullgarnsvägen.

Erikslund. Strax efter klockan 18 på måndagen ertappades en 26-årig man som stulit tre mobiltelefoner, värda 15 000 kronor, från Media Markt Erikslund. Polis kom till platsen och tog med sig 26-åringen för förhör, han misstänks för stöld.

Östanbro. Vid lunchtid på måndagen krockade en lastbil och personbil på E18 vid Östanbro. Föraren av personbilen fördes i ambulans till Centrallasarettet i Västerås för vård av lindriga skador.

Hammarby. Under helgen drabbades Nybyggeskolan av inbrott. Under måndagen kunde personalen konstatera att ett flertal datorer stulits.

Kungsängen. Under helgen har någon tagit sig in på ett inhägnat område på Gasverksgatan och där skurit sönder däcken på fem parkerade bilar.

Surahammar. En tonåring blev i helgen bestulen på sin moped och en plånbok när han var på besök hos en kompis på Strabäcksvägen.

Strömsholm. Tre ungdomar misstänks för skadegörelse på Ridskolan Strömsholm sedan de natten till söndag försökt slå sönder en ruta på en dörr till ett av ridhusen med en brandsläckare.

Hallstahammar. En kvinna blev av med en tröja värd 700 kronor när hon tvättade i en tvättstuga på Snevringevägen.