Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 6/10

Inte ens golfbanor är säkra när tjuven kommer.

Fullerö. Klubbhuset på Fullerö golfbana har råkat ut för inbrott natten till torsdagen. Ytterdörren har brutits upp och detsamma gäller ett kassaskåp. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits.

Ängsgärdet. En person fördes till sjukhus med skador som preliminärt inte var allvarliga efter en trafikolycka mellan två bilar på Retortgatan vid 14-tiden på torsdagen.

Skultuna. Strax före klockan åtta på torsdagsmorgonen larmades räddningstjänst och polis till Aluminiumvägen sedan förbipasserande sett rök från en balkongdörr. Det visade sig vara en boende som provat ett gasolkök, som fungerat långt över förväntan. Polisen ska utröna om det rör sig om allmänfarlig vårdslöshet.

Centrum. Strax före klockan tre natten till torsdagen krossade en man ett fönster till en butik på Vasagatan. Vandaliseringen sågs av en förbipasserande som ringde polisen. Polisen kom snabbt till platsen och kunde identifiera en misstänkt. Polisen har förhört den misstänkte.

Hässlö. En yngling i övre tonåren misstänks för ringa narkotikabrott sedan han påträffats misstänkt narkotikapåverkad av en polispatrull på Flottiljgatan. Han togs med för provtagning för att utröna om polisens misstankar stämmer.

Centrum. En 20-årig ung man stoppades av polisen bakom ratten till en bil på Biskopsgatan. Det visade sig att 20-åringen inte hade giltigt körkort, och att han stoppats förut i bil utan att ha körkort. Han misstänks därför för grov olovlig körning.

Hammarby stadshage. Klottrare har varit framme på Lantvärnsgatan och klottrat ner diverse ytor.

Rönnby. En parkerad bil på Skultunavägen har natten till torsdagen drabbats av inbrott. Det var vid anmälningstillfället oklart om något stulits.