Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 6/5

ERIKSLUND. Två män sågs vid lunchtid på torsdagen promenera ut via ingången till Citygross butik med en kundvagn fullastad med obetalda varor. Männen packade sedan in varorna i en bil som väntade utanför. Enligt polisen finns ett bra signalement på männen samt registreringsnumret på flyktbilen. Det ska även finnas övervakningsfilmer från butiken.

HÄLLA. En kvinna i 70-årsåldern blev bestulen på sin plånbok inne i Willys butik vid femtiden på torsdagen. Plånboken låg i en väska i kundvagnen och kvinnan tror att den försvann i samband med att en tysktalande man kom fram och började fråga henne om texten på en förpackning.

ÖSTERMALM. En 23-årig man är misstänkt för olaga vapeninnehav och narkotikabrott efter att ha påträffats med tårgas och narkotikaklassade tabletter på sig. Mannen stoppades av en polispatrull på Mimergatan vid tretiden på torsdagseftermiddagen.

ÖNSTA GRYTA. Tre golfklubbor stals ur en bil parkerad på Illervägen natten till torsdag. Tjuven hade tagit sig in i bilen genom att krossa en ruta.

CENTRUM. Två gånger under samma dag fick en frisörsalong på Köpmangatan besök av kvinnor som ville låna toaletten. Vid båda tillfällena försvann mobiltelefoner ur personalens fikarum.

RÅBY. En lägenhetsinnehavare på Gråsparvsvägen blev av med sin plånbok i onsdags eller torsdags. Plånboken fanns i en jackficka i hallen och stals troligen då ytterdörren stod olåst. I plånboken fanns 300 kronor och diverse kort.

CENTRUM. En moped stals från Karlsgatan natten till torsdag. Mopeden var låst med en kedja som klippts upp.

ERIKSLUND. Cd-skivor, kamera, ficklampa, ljudböcker med mera stals från en bil parkerad på Konstnärsvägen natten till onsdag.

GIDEONSBERG. På torsdagen upptäcktes ett inbrott i ett källarförråd på Generatorvägen. Någon hade klippt upp låset och stulit bland annat en bärbar dator, dvd-spelare och tio par jeans.

VÄSTERÅS. En bonde i Habo satte in 2 400 kronor på en västeråsares konto efter att ha köpt en kabelhärva på Blocket. Men varorna levererades aldrig. Nu är västeråsaren misstänkt för internetbedrägeri.