Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 6/7

Man ska inte åka till Systembolaget dagen efter om det blev för mycket dagen före.

Hälla. Strax efter klockan tio på tisdagsförmiddagen höll polisen trafikkontroll vid Glasvingegatan på Hälla vid Systembolaget. En 62-årig man var en av bilisterna som fick blåsa och det visade sig att han hade motsvarande 0,38 promille i blodet. Han misstänks för rattfylleri.

Sandgärdet. En parkerad bil råkade strax efter midnatt mellan måndagen och tisdagen ut för inbrott. Bilen stod parkerad på Skälängsgatan då en observant granne till ägaren såg två män bryta sig in i den och därefter snabbt försvinna.

Centrum. En äldre kvinna har anmält för polisen att hon saknar smycken som förvarats i en låda i bostaden sedan hon kommit hem från några dagars bortovaro.

Vallby. I går morse upptäckte personalen på servicehuset på Vallby att någon brutit sig in i köket. Skåp och lådor var genomsökta och ett värdeskåp låg omkullvält på golvet. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits, om något.

Rocklunda. Brandkåren kallades vid 11.40-tiden till Rocklundahallen sedan en detektor varnat för höga halter ammoniak, giftigt köldmedium i ishallar. Brandkåren kom snabbt till platsen sedan larmet gått, det visade sig att hantverkare av misstag råkade släppa ut en mycket liten mängd ammoniak. Ingen människa skadades.

Västerås. Mamman lämnade dottern hemma i bostaden i Västerås över midsommar och dottern bjöd in kompisar över midsommarhelgen till föräldrafritt firande. När mamman kom hem upptäckte hon att sprit saknas ur ett skåp och att någon haft sönder hennes glasögon. Mamman har nu polisanmält händelsen.