Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/2

Erikslund. En kvinna har polisanmält en bilist för ofredande sedan bilisten blockerat hennes utfart då hon skulle backa ut med bilen efter att ha besökt butiker på Erikslund. Efter något slags ordväxling följde bilisten dessutom efter kvinnan hela vägen hem och ska därefter ha försvunnit.

Viksäng. Natten till tisdag hamnade en man och en kvinna i bråk i en bostad på Viksäng. Mannen tog till knytnävarna och misshandlade kvinnan, som ringde till polisen. Kvinnan fick lindriga skador och behövde inte uppsöka akutsjukvård. Mannen misstänks för misshandel. Polisen ska utreda vad som hänt.

Centrum. Vid 8-tiden på tisdagsmorgonen stoppade polisen en bil för kontroll på Vasagatan. Bilföraren misstänktes för rattfylleri och fick följa med till Polishuset för ytterligare kontroller. Resultatet från dessa var inte omedelbart kända.

Hökåsen. Vid 15.30-tiden i måndags inträffade en singelolycka på riksväg 56 norr om Hökåsen. Av okänd anledning kördes en bil in i mitträcket. Bilisten, en 43-årig man, fördes i ambulans till sjukhus för vård av lindriga skador. Polisen ska utreda olyckan.

Skallberget. I måndags upptäckte ägarna till ett radhus på Skallberget att de råkat ut för en eller flera inbrottstjuvar. Det var vid anmälningstillfället inte klart vad som stulits vid inbrottet, som tycks ha ägt rum under dagtid. Polis har varit på platsen för att om möjligt säkra spår.

Västerås. En person har polisanmälts för att ha överträtt ett åklagarbeslut om kontaktförbud, det som tidigare kallades besöksförbud. Personen ska enligt anmälan ha uppsökt en man på hans arbete, i strid med villkoren i det utfärdade kontaktförbudet.

Sala–Västerås. En person som flyttat från Sala till Västerås har polisanmält att han under flytten, eventuellt genom stöld, förlorat sitt pass.

Nordanby. I måndags kväll lyckades två män i ett obevakat ögonblick stjäla snus på Statoil Nordanby och därefter försvinna från platsen, förmodligen i bil. Värdet på snuset är okänt. Polisen rubricerar det inträffade som stöld.