Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/4

VIKSÄNG. En fönsterruta krossades på fritidsgården Kanonen strax efter midnatt mot onsdag. Ett vittne såg tre personer springa därifrån.

PETTERSBERG. En bil stals i natt på Pettersbergsgatan.

VIKSÄNG. Kläder och verktyg för 18 000 kronor stals ur ett källarförråd på Kaserngatan någon gång mellan söndag och tisdag den här veckan.

HÄLLA. Elgigantens lastkaj har vandaliserats totalt. Någon eller några har slagit sönder butiksmaterial och all belysning. De har dessutom sprejat silverfärg överallt. Det skedde någon gång under helgen.

CENTRUM. En bil förstördes totalt på Södra Allégatan mellan klockan 20 och 22 på tisdagen. Någon repade och krossade bilens lampor och blinkers.

TILLBERGA. Tre fönster krossades på Tillbergaskolan natten till onsdag. På onsdagsmorgonen hittade skolpersonal en sten i matsalen som tros ha kastats utifrån.

BÄCKBY. Natten till onsdag försökte någon bryta sig in i en kiosk på Bäckby torg, men misslyckades.

GIDEONSBERG. En 28-årig kvinna fick oväntat besök i sin lägenhet på Gideonsberg. En kvinna och en man gick in i hennes lägenhet, som inte var låst. De är misstänkta för hemfridsbrott.

CENTRUM. En 80-årig dam blev bestulen på sin plånbok på Röda korsets affär på Vasagatan. Det var vid middagstid på tisdagen som hon var och handlade med sin väska fastbunden vid sin rullator. Två personer knuffade in henne i ett hörn och sen upptäckte hon att hennes plånbok var borta.

BRANDTHOVDA. Någon sparkade sönder en brevlåda på Armringsgatan på tisdagskvällen. Den boende hörde en smäll då men upptäckte skadegörelsen först på onsdagsmorgonen.

NORRA HAGA. På Skjutbanegatan klippte någon upp ett källarförråd och stal golfutrustning och slalompjäxor. Stölden upptäcktes på onsdagen.