Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/5

CENTRALLASARETTET. På fredagsmorgonen upptäcktes att någon varit inne i ett läkemedelsförråd på sjukhuset och stulit en ask innehållande tio stycken morfinampuller. Enligt polisen är det inte första gången morfin försvinner spårlöst från förrådet.

VÄSTERÅS. En 39-årig bilförare stoppades natten till fredag för kontroll på Vallbyleden. Mannen togs med till polisstationen för kroppsbesiktning och förhör. Mannen är nu misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning eftersom han saknar körkort.

HÄSSLÖ. En väska, en miniräknare och en bilstereo stals från en bil parkerad på Signalistgatan natten till fredag. Tjuven hade tagit sig in i bilen genom att krossa en ruta.

VALLBY. En man i 65-årsåldern somnade från mat på spisen vilket fick brandkåren att rycka ut vid femtiden på fredagsmorgonen. Lägenheten var rökfylld och brandvarnaren tjöt men 65-åringen klarade sig oskadd. Han är nu misstänkt för allmänfarlig vårdslöshet.

VALLBY. Flera ambulanser kallades till Parstugugatan utanför Vallbyskolan vid ettiden på fredagseftermiddagen sedan en cyklist cyklat in i en bom och skadat sig. Mannen i 60-årsåldern slungades över cykeln och landade på rygg. Han fördes till akuten med svåra ryggsmärtor och domningar i armarna.

RÅBY. En 22-årig man anhölls under fredagsmorgonen sedan han hotat sin mamma. Mannen togs med till polisstationen för förhör och anhölls senare av åklagare, misstänkt för olaga hot.

E18. Vid lunchtid på fredagen inträffade en trafikolycka på E18 cirka fyra kilometer öster om Västerås. En bil körde av okänd anledning in i ett vajerräcke och polis och ambulans larmades till platsen. Föraren fick lindriga skador och fördes till sjukhus. Under räddnings- och bärgningsarbetet var vägen tillfälligt avstängd i riktning mot Västerås.