Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 7/7

En man i Trollhättan blev stående med abonnemangen - men en okänd man i Västerås verkar ha tagit telefonerna.

Västerås. När en man i Trollhättan skulle teckna ett mobilabonnemang härom dagen visade det sig att han hade sex mobilabonnemang han inte visste om. Någon okänd i Västerås har den 10 juni tecknat två abonnemang och den 11 juni fyra abonnemang i Trollhättebons namn. I samtliga fall har en i-phone ingått i abonnemangen. Nu söks den misstänkte bedragaren.

Vallby. Strax före klockan fyra på onsdagsmorgonen passerade en polisbil på E18 vid Vallby. Poliserna såg en mystisk person vid en parkerad lastbil vid Vallby friluftsmuseum, vände och hann ikapp en 16-årig flyende yngling på Parstuguvägen. Han hade krossat en ruta på lastbilen - och var dessutom efterlyst av ungdomsvården.

Hammarby. En boende på Spantgatan vaknade vid tretiden natten till onsdagen av misstänkta ljud från ytterdörren. Någon hade brutit på dörrhandtaget men försvunnit när han eller hon märkte att den boende vaknat.

Jakobsberg. På onsdagsmorgonen upptäcktes ett inbrottsförsök på Trollbackskolans fritidshem. Någon har krossat en ruta, men av allt att döma är inget stulet.

Lustigkulla. Natten till onsdagen har en parkerad bil på Lustigkullagatan råkat ut för inbrott. En ruta har krossats och skor och elverktyg har stulits.

Kopparlunden. Vid ett inbrott på ett kontor på Trefasgatan natten till onsdagen har åtminstone en datorskärm stulits.

Viksäng. En parkerad bil har vandaliserats under natten mellan tisdag och onsdag på Rönnbergagatan. Flera repor har vållats både på sidor, front och bagagelucka.

Hälla. På en och samma dag ertappade väktare på Ica Maxi Hälla två snattare i 20-årsåldern som båda försökte ta med sig DVD-filmer utan att betala. I ena fallet gällde det två DVD-filmer, i andra fallet fyra.

Malmaberg. Skidor, pjäxor och andra vintertillbehör har stulits från ett källarförråd på Släggargatan någon gång under de senaste veckorna.

Hallstahammar. En 54-årig, berusad man som snattat varor på Ica på onsdagseftermiddagen uppträdde stökigt mot väktarna och omhändertogs av polisen.