Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 7-8/5

CENTRUM. Fredagskvällen och natten mot lördagen var riktigt stökiga i Västerås. Det förekom mycket fylleri och en hel del bråk, främst i anslutning till krogarna i centrala stan. Enligt polisen har det dock inte anmälts några allvarliga misshandelsfall eller andra grova brott.

PETTERSBERG. En 22-årig kvinna som är misstänkt för rattfylleri stoppades av polisen på Pettersberg i Västerås strax efter klockan 1 natten till söndag. Kvinnan blåste positivt i alkometertestet och fick följa med till Polishuset för provtagning och förhör. Bilen kvinnan körde visade sig dessutom vara belagd med körförbud.

CENTRUM. En 24-årig man som är misstänkt för ringa narkotikabrott omhändertogs på en krog i centrala Västerås strax efter midnatt natten till söndag. Mannen visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Han medtogs till Polishuset för provtagning och förhör och försattes därefter på fri fot.

VETTERSTORP. En 59-årig man har anmält till polisen att han blivit bestulen på

35 000 kronor ur sin bostad. Han uppger att han förvarat 70 000 i ett skåp hemma och när han kom hem från en resa var hälften borta. Det finns inget som tyder på inbrott.

CENTRUM. Ett bråk uppstod i kön inne på McDonalds vid Skrapan vid 2.15-tiden

natten till söndagen. Tre män, två 20 år och en 23 år, fick ta emot slag mot ansiktet av två äldre män under bråket. De misstänkta är 30 och 32 år gamla.

HAMMARBY. Vid 16.50-tiden i fredags stoppade polisen en bil på Sigfrid Edströms gata. Både föraren, en 45-årig man, och passageraren, en 21-årig kvinna, visade tecken på narkotikapåverkan. På personerna hittades en mindre mängd narkotika. De är misstänkta för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

RÅBY. Vid 22-tiden i fredags kväll uppstod ett bråk inne på restaurang Etna på Råby. Den misshandlade, en 49-årig man, fick ta emot ett flertal slag. Gärningsmannen försvann och det finns ingen misstänkt.

CENTRUM. Vid 2.30-tiden natten till lördagen fick polisen larm om att personer klottrade på en husfasad på Norra Källgatan. När polisen kom var det sprayat på fasaden, sex personer fanns på platsen och en av dem hade färg på sina händer och på sin jacka. En 28-årig man är skäligen misstänkt.

SKULTUNA. Polisen larmades vid 23-tiden i fredags kväll till Persboskolan i Skultuna. Det visade sig vara ett falsklarm men när polisen var på plats anmälde fritidsgårdens personal att de hade blivit bestulna under kvällen. 9 000 kronor hade tagits ur ett olåst skåp på fritidsgården samt 200 kronor ur en av personalens väskor. Stölden ska ha skett medan personalen hade lämnat lokalen för att det var stökigt utanför fritidsgården. Det finns ingen misstänkt.