Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 8/6

Bilen hade falska skyltar, föraren var narkotikapåverkad och saknade körkort.

Önsta-Gryta. Vid fyratiden på natten stoppade polisen en 41-årig man bakom ratten på en bil. Problemet för bilisten var dels att han inte hade körkort, dels att han var rattfull och påverkad av narkotika. Bilen var också försedd med stulna skyltar. Han togs med för förhör, bilen togs i beslag.

Viksäng. Vid 13.30-tiden på tisdagen observerades en man försöka ta sig in genom ett fönster på Infanterigatan. Kringboende såg det hela och ringde polisen. Två män sågs springa från platsen när de förstod att de var upptäckta. Av allt att döma försökte de begå inbrott utan att lyckas.

Karlsdal. Strax före klockan nio på tisdagsmorgonen skadades en cyklist i 40-årsåldern lindrigt när han blev påkörd av en bilist på Johanneshöjden.

Pettersberg. Natten mellan måndagen och tisdagen har någon brutit sig in i minst två parkerade bilar på Jakobsgatan. Tjuven har rotat runt ordentligt i bilarna och stulit verktyg, men lämnat kvar inbrottsverktyg som kniv och kofot.

Östra Skiljebo. En campinginsats till en pickup har brutits upp under natten till tisdagen. Luckan till gasolflaskan bröts upp och gasolflaska, fiskeutrustning och regnkläder har stulits.

Bjurhovda. Vid fyratiden på tisdagsmorgonen vaknade boende på Benvägen av ljudet av krossat glas. Två män syntes ha brutit sig in i en lägenhet.

Öster Mälarstrand. En uteplats på Regattagatan har fått påhälsning av tjuvar natten till tisdagen. Utemöbler har stulits.

Sandgärdet. En man blev så upprörd när han inte blev insläppt på Malmahemmet, Malmabergsgatan, natten till tisdagen att han kastade en lerklump genom fönstret som gick sönder.

Hammarby. Under natten till tisdagen har ett svart-grått MC-ställ stulits ur ett förråd på Spantgatan.

Centrum. En parkerad bil på Domkyrkoesplanaden vandaliserades under måndagskvällen med en djup repa utmed ena sidan.