Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott och olyckor 9/4

Natten till fredag var det inbrott i en bil på Klippans parkering.

En sladd till en Iphone stals.

CENTRUM. En 78-årig man på Tessingatan blev i torsdags förmiddag bestulen på sitt trygghetslarm. 78-åringen var på väg ut, men hade glömt någon i bostaden, och gick in igen. Larmet, som låg i en kasse, utanför ytterdörren fick då fötter.

PETTERSBERG. En 86-årig kvinna på Pettersbergsgatan fick i torsdags ovälkommet besök. En okänd kvinna ska ha rusat in i hennes bostad, samtidigt som hon skrek ”toaletten, toaletten”. Den äldre hann inte reagera men sa åt den yngre att lämna lägenheten. Med henne försvann en dalahäst som stod i vardagsrummet.

BÄCKBY. I fredags vid lunchtid öppnade en okänd man dörren till en kvinnans hem på Välljärnsgatan. Mannen stal kvinnans handväska som låg i hallen. I väskan fanns en mobiltelefon, nyckar och en plånbok, tom på pengar men väl diverse kort.

VIKSÄNG. En 96-årig kvinna, boende på Södergården, har polisanmält att hon blivit av med sin handväska. I väskan fanns en mindre summa pengar.

ORMBERGET. Natten mellan torsdag och fredag utsattes en bil på Kronvägen för skadegörelse. Någon eller några har roat sig med att hoppa på bilen så att det blev stora bucklor i plåten.