Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 1/2

Polis tillkallades natten till onsdagen till en lägenhet på Skallberget där det uppgavs ha varit bråkigt.

På plats fanns en person som skadat sig, dock utan att något brott låg bakom, men också en man som uppträdde misstänkt drogpåverkat. Han fördes till polishuset för provtagning och förhör, misstänkt enbart för att ha varit drogpåverkad.

Finnslätten. Under natten till onsdagen har en postlåda i metall, tillhörande NCC och uppsatt på Lugna gatan, sprängts i luften, förmodligen av någon överbliven nyårsraket eller liknande.

Västerås Central. En man har polisanmält att han på okänt sätt förlorat sin mobiltelefon på resa med tåg mellan Västerås och Stockholm under onsdagen. Eventuellt kan telefonen ha stulits från honom i ett obevakat ögonblick.

Bjurhovda. En parkerad bil på Flisavägen har natten till onsdagen råkat ut för inbrott. Vid anmälningstillfället var det oklart om något stulits, bilen fick en del skador i samband med inbrottet.

Pettersberg. Natten till onsdagen har en parkerad bil på Jakobsgatan råkat ut för skadegörelse. Någon har repat sidan på bilen med något vasst föremål.

Västerås. En boende i Västerås har polisanmält att någon ofredat honom under natten till onsdagen genom att hårt slå på dörren och rycka i dörrhandtaget.

Erikslund. Vid 20-tiden på tisdagen ertappades en snattare då han försökt ta med sig ett par skor från en butik på Erikslunds köpcentrum utan att betala. Personal upptäckte honom dock och ringde polisen. Mannen misstänks för stöld och fördes till polisstationen för förhör.

Tillberga. På tisdagskvällen upptäcktes ett inbrott i en villa på Klintvägen. Det var vid upptäckten oklart vad som stulits. Ägarna får undersöka saken och återkomma till polisen.

Bjurhovda. Natten till onsdagen har någon brutit sig in i Fibulaskolan. Väktare larmades till platsen vid 00.45 sedan ett inbrottslarm utlösts, polis kom också till platsen. Någon har tagit sig in och stulit en videokanon, men därefter försvunnit trots att polis med hundar sökt efter tjuven.

Tunbytorp. Vid lunchtid på onsdagen inträffade en krock mellan två bilar på Tunbytorpsgatan. En bil körde in i en annan bil bakifrån, två personer i den påkörda bilen klagade över nacksmärtor och kördes i ambulans till sjukhus för kontroll och eventuell vård. Polisen får utreda olyckan.