Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 1-2/4

Det var inte bra att låta sig luras ut till Lövudden sent på kvällen - och där bli misshandlad.

Lövudden. Vid midnatt natten till långfredag larmades polis och ambulans till Lövudden sedan en 26-årig man ringt om att han blivit misshandlad. Enligt vad 26-åringen uppgav blev lurad ut till Lövudden av en okänd. Väl framme har en man slagit honom med tillhygge så han behövde omplåstring på Centrallasarettet.

Karlsdal. Ungefär klockan 01.30 på långfredagen blev en 23-årig man utsatt för ett rånförsök. Två män dök upp bakom mannen när han var på väg hem från centrum i riktning norrut, i höjd med OK-Q8 Kopparbergsvägen började männen tjafsa med 23-åringen och kräva pengar. 23-åringen sprang från platsen efter att ha blivit slagen av männen. Polisen sökte efter de misslyckade rånarna utan resultat.

Vallby. Polis kallades till en adress på Vallby sedan ett bråk uppstått mellan två personer på fredagseftermiddagen. Det var vid 17-tiden på långfredagen som bråk uppstod mellan två män, som enligt vad tillkallad polis kunnat utröna hotat varandra. Den ene av männen var berusad och behövde läggas in för tillnyktring innan polisen kunde förhöra honom.

Hälla. Kameror till ett värde av 40000 kronor har stulits från Expert på Hälla. Personalen upptäckte att kamerorna fattades vid 16-tiden på skärtorsdags eftermiddag. Polisens tekniker har undersökt platsen på jakt efter spår från tjuven eller tjuvarna.

Centrum. Strax före midnatt natten mot skärtorsdag grep polisen en 43-årig man i centrala Västerås. Han misstänks för att under onsdagen ha hotat sin tidigare fästmö. Mannen anhölls senare av åklagare, misstänkt för olaga hot.

Lögarängen. Vid 18-tiden på skärtorsdagen upptäcktes det att flera badgäster på Lögarängsbadet drabbats av inbrott i skåp i omklädningsrummen. Bland annat mobiltelefoner har stulits.