Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 1/7

Vallby. Inbrott på Wenströmska gymnasiet 23.30 natten till torsdag. En väktare såg två mörkklädda personer som försvann från skolan i riktning mot Vedbobacken. Ett fönster var krossat på skolans tak och ett skåp med bärbara datorer var uppbrutet.

Hammarby. 4.30 natten till torsdag vaknade en lägenhetsinnehavare av att han hörde raspande ljud i dörrlåset. Han satte då i gång en siren och skrämde gärningsmannen på flykt.

Dingtuna. Skadegörelse på Dingtuna skola. Någon gång under veckan har någon klättrat upp på taket på skolan och plockat bort bland annat takrännor samt burit upp en midsommarstång och tryckt ner den i en ventilationstrumma på taket.

Centrum. Två personer greps av väktare i en butik i Gallerian sedan de plockat på sig ett flertal tröjor till ett värde av 599 kronor styck.

Hallstahammar. Tre ungdomar eldade i måndags kväll på Fredhemsskolans tak, men som tur var fattade inte byggnaden eld. Det var rektorn på skolan som upptäckte eldningen efter att ha känt lukten av brandrök.

Hallstahammar. Apoteket och Sportringen har fått var sin ruta krossad under de senaste dagarna.

Hallstahammar. En 40-årig kvinna snattade i inte mindre än tre butiker i onsdags eftermiddag. Först en tröja på Sportringen, därefter en blomma på Åsby Hem och Trädgård och till sist två bordslyktor på Zandras Smörgåsbar.

Surahammar. En man sitter anhållen misstänkt för misshandel av både sin fru och dotter. Misshandeln ägde rum i onsdags kväll och mannen var berusad.

Surahammar. Registreringsskyltar från en Chrysler Voyager, NPH 128, som stod parkerad på Järnvägsgatan, stals natten mellan onsdagen och torsdagen.