Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 1/9

Kvinnan snodde mat för 93 kronor. Det räckte för att åka dit för snatteri.

HAMMARBY.

CENTRUM. Vid Widbecks bokinderiet på Stora gatan har någon försökt bryta sig in genom ytterdörren utan att komma in.På Sigfrid Edströmsgatan har någon under natten brutit upp ett hänglås till ett förråd och stulit diverse filmer och ett gitarrfodral.

VETTERSTORP. På Sjöhagsvägen har under juni månad en person kommit till Power Meet med en avställd bil. Eftersom bilen hade en V8:a tyckte mannen att den var värd att köra och satte sin mammas registreringsskylt på bilen. Det upptäcktes dock.

SJÖHAGEN. Någon gång under veckan så har någon tagit sig in på ett inhägnat område i hamnen och eldat i en container på Seglargatan.

SKÄLBY. Någon gång mellan måndag och onsdag så har någon brutit upp ett lås och stulit främre stålkastarna plus en GPS på en bil på Synålsvägen.

MELLERUD. En person har beställt tre begagnade datorer från en västeråsare och betalat 5 500 kronor. Han har fått en dator hemskickad, som inte fungerade. Det andra två har han inte fått trots att han köpte dem i början på juli. Han har försökt nå säljaren utan resultat.

NORDANBY. Skadegörelsen på Nordanby förskola fortsätter. I går natt eldade några personer återigen på förskolans bord.

CENTRUM. En 32-årig man har åkt fast för offentlig urinering på Smedjegatan.

CENTRUM. 25:e augusti har någon snattat på Hemköp på Gunnilsbogatan. En 39-årig kvinna är misstänkt. Värdet på bytet: 93 kronor.

CENTRUM. I fredags förra veckan åkte en 29-årig kvinna fast för snatteri efter att ha försökt stjäla ett tre par solglasögon på Centra.

BJÖRNÖVÄGEN. I måndags råkade en elev på Kunskapsskolan ut för stöld. Eleven blev av med en iPod som låg i elevens skåp.