Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 10/11

Under onsdagskvällen vid 20.30-tiden gick larmet från Lernias lokaler på Ånghammargatan, Bäckby.

Väktare och polis kom till platsen och kunde konstatera att två datorer och en videokanon stulits, att tjuven var borta och att moped- eller mc-spår visar att tjuven försvann från platsen på två hjul.

Kristiansborg. Åtminstone två elever på Carlforsska har råkat ut för inbrott i elevskåpen. Hänglåsen har klippts upp, ur ett skåp har en dator stulits, ur ett annat skåp har en i-pod och kläder försvunnit.

Pettersberg. Natten till onsdagen har någon försökt stjäla en parkerad bil på Pettersbergsgatan. När ägaren kom ut upptäcktes att någon skadat framdörrarna, tagit sig in och brutit på rattkåpa och tändningslås så skador uppstått, men tjuven har inte lyckats stjäla bilen.

Råby. En parkerad bil på Bofinksvägen har råkat ut för att en okänd mängd bensin slangats ur tanken sedan tanklocket brutits upp.

Dingtuna. En bil, parkerad på Dingtuna torggata har råkat ut för inbrott. Någon har brutit sig in och stulit verktyg och cd-skivor.

Sjöhagen. En jacka har stulits från ett företag på Slakterigatan. Jackan hängde på en krok, med telefon och plånbok i fickorna, då den försvann under onsdagen vid lunchtid.

Östra Skiljebo. Ett kontor på Bastborregatan drabbades av inbrott vid fyratiden natten till torsdagen, det är oklart om något stulits.