Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 10/8

En bil stals under natten och återfanns på morgonen krockad några kvarter därifrån.

Tillberga. En personbil körde av vägen på länsväg 703 vid Hedensberg sent på måndagskvällen. När polisen kom fram hittade de en bil i diket och flera personer på platsen. Ingen ska ha skadats.

Centrum. Två pojkar slog sönder en telefonautomat på måndagskvällen och tog med sig mynten. Den ena pojkens mamma ringde polisen och ville att pojkarna skulle talas till rätta. På grund av deras låga ålder kan de inte misstänkas för något brott.

Hammarby. Två bilar kolliderade vid Hammarbyrampen under natten till tisdagen. Totalt fanns det fem personer i bilarna, men ingen ska ha fått några allvarliga skador.

Finnslätten. Tidigt på tisdagsmorgonen hittade väktare en krockad bil på Betonggatan. När ägaren kontaktades visade det sig att bilen stulits under natten.

Tunbytorp. Den krockade bilen på Betonggatan hade stulits från ett företag på Energigatan. Där hade tjuven bland annat kört igenom företagets grind. Det är oklart om personen stulit något mer än bilen.

Bäckby. En 31-årig man greps på Puddelugnsgatan på tisdagsförmiddagen. Han fick följa med polisen för provtagning, misstänkt för rattfylleri.