Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 10/9

En burk med mynt stals ur ett garage i Irsta under torsdagsnatten. Burken hittades senare, men då var den tom.

Centrum. Vid ettiden på torsdagsnatten försökte två personer bryta sig in i en butik på Vasagatan. Vittnen såg hur de två personerna kastade gatsten på butikens skyltfönster, utan att lyckas slå sönder fönstret. De försvann springande mot Sturegatan.

Bäckby. Under natten mot fredag utsattes två bilar på Plåtverksgatan för inbrott. Ur båda bilarna stals airbag och framlyktor. Dessutom stals en radio ur den ena bilen.

Viksäng. Någon bröt sig in i en bil på Rönnbergagatan under natten mot fredag. Personen krossade en ruta på bilen och stal två fiskespön.

Irsta. Under natten mot fredag tog sig någon in i ett garage på Eddagatan. Personen hade rotat runt i garaget och bland annat stulit en burk med mynt. Burken hittades senare tom på tomten intill.

Pettersberg. En lägenhet på Pettersbergsgatan utsattes för ett inbrott under natten mellan onsdag och torsdag. Någon hade brutit bort karmen till ytterdörren och tagit sig in. Det är oklart vad som stulits.

Centrum. En man kom in i en butik på Vasagatan vid 15-tiden på torsdagen och ville växla ett antal hundrakronorssedlar. När han gått därifrån upptäckte personalen att det fattades pengar i kassan.