Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 11- 12/6

Skiljebo. En 19-årig man är misstänkt för brott mot knivlagen. Han sågs berusad gå omkring med kniv på Ringborregatan vid 22.30 i fredags. Kniven är tagen i beslag.

Hacksta. Ett bråk uppstod i en butik på Saltängsvägen i fredags. Butiksägaren ska ha blivit misshandlad av en 49-årig man, genom att han kastat ett glas i huvudet på honom och sparkat honom i baken och på låret.

Centrum. Två unga kvinnor, 17 och 18 år, hamnade i bråk med varandra tidigt på lördagsmorgonen på Stora gatan. De ska ha slagit och sparkat varandra, och har sedan båda gjort polisanmälan.

Hammarby. En 43-årig man har polisanmälts för misshandel av sin 61-årige bekant. Det var i samband med att den misstänkte skulle hämta nycklar hemma hos målsägande som han ska ha slagit till honom över ögat.

Västerås. En 19-årig kvinna har anmält sin 30 år äldre manlige chef för ofredande efter en personalfest i lördags. Mannen ska ha gett henne närgångna komplimanger och smekt henne på ett sätt som hon uppfattat som obehagligt.

Centrum. En 35-årig kvinna ska ha misshandlas av flera gärningsmän på Utanbygatan natten till söndagen. Misshandeln resulterade i ett jack i hakan.

Centrum. En 20-årig man fick ett jack i näsan och blödde kraftigt efter en misshandel på Utanbygatan vid 01.30 natten till i lördags. En 18-årig man är misstänkt för misshandeln.

Centrum. Två taxichaufförer råkade i luven på varandra om en kund, vid centralstationen vid 19.30 i fredags. Den ena taxichauffören slog till den andra i bakhuvudet.

Centrum. En entrevärd på krogen Cirkus blev i går misshandlad av en 49-årig man. Mannen ska ha sparkat och slagit entrévärden som fick ett blåmärke på ena kinden.

Centrum. En 19-årig kvinna har anmält att hon natten till i lördags blev bestulen på sin mobiltelefon. Kvinnan pratade med några okända killar på Sturegatan, och när hon gick därifrån upptäckte hon att hon blivit av med sin mobiltelefon.

Västerås. En 10-årig pojke fick i fredags ett hot via SMS. I meddelandet skriver en okänd gärningsman att han ska ”slå sönder honom”.

Centrum. En 46-årig man fick i fredags kväll en cigarett inkastad i lägenheten av en okänd person. Cigaretten hamnade på mattan som fattade eld. Mannen lyckades själv släcka elden.