Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 12/1

Freja. Vid 22-tiden i tisdags upptäckte en familj på Filargatan att huset under dagen haft oönskat besök. Tjuven eller tjuvarna har krossat en ruta och tagit sig in. Det är inte klart vad som stulits. Polisen har säkrat en del spår som kan vara till nytta i utredningen.

Korsängsgärdet. Under tisdagen upptäcktes ett inbrott i en villa på Geijersgatan. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in och stulit bland annat smycken. Polisen har säkrat skospår.

Geijersgatan ligger nära ovanstående inbrott på Filargatan och polisen får utreda om tjuven eller tjuvarna är desamma.

Västerås. En vuxen i ett familjehem polisanmälde i går en tonårsflicka för misshandel sedan flickan slagit den vuxna i ansiktet.

Centrum. Någon gång under tisdagen har en lägenhet på Vasagatan råkat ut för inbrott. Tjuven eller tjuvarna har rört till ordentligt i lägenheten.  Det gick inte omedelbart att avgöra vad som eventuellt stulits. Hubbo. Någon gång under tiden fredag–onsdag har en parkerad bil stulits från en parkeringsplats vid Hubbo kyrka.

Tunbytorp. En lastbil parkerad vid Arver lastbilar har under natten till onsdagen råkat ut för inbrott. Vad som stulits är oklart.