Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 12/12

Bäckby. Vid 17-tiden på måndagen började en bil av okänd anledning att brinna på

E18 vid Bäckbymotet. Branden kunde snabbt släckas, ingen människa skadades, men branden vållade långa köer på E18 under räddnings- och bärgnings-

arbetet.

Viksäng. Under helgen har Ekbergaskolan råkat ut för skadegörelse i form av klotter. Någon har klottrat på gymnastiksalen och fyra förstukvistar på ett omfattande sätt. Polisen ska undersöka om filmen från en övervakningskamera på skolan kan ge några ledtrådar.

Rocklunda. Vid lunchtid på måndagen råkade en parkerad bil vid Rocklunda idrottsplats ut för inbrott, stöld och vandalisering. En ruta har krossats och saker har uppenbart stulits ur bilen, men det var vid anmälningstillfället oklart exakt vad. En ipod – annars populärt stöldgods – lämnades dock kvar av okänd anledning av tjuven, trots att den låg väl synlig. Dessutom har två däck punkterats, uppenbarligen i samband med stölden.

Centrum. Vid lunchtid på måndagen stals elverktyg från en parkerad vespa på Vasa-gatan.

Bäckby. En parkerad bil på Dragverksgatan har någon gång under helgen råkat ut för drivmedelsslangning. Det var vid anmälningstillfället i går inte klart hur mycket drivmedel – eller vilken sort - som stulits.