Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 13/1

Narkotikapåverkad man smög omkring i Irsta.

Bäckby. Under torsdagskvällen körde en bil in i en annan bil vid Bäckbymotet. Räddningstjänsten fick hjälpa en person ur en bil men han klarade sig utan allvarligare skador.

Skallberget. Polisen larmades på torsdagskvällen till Skallberget där en boende larmat att en man slagit sönder en ruta i entrén. Enligt anmälaren hade mannen sedan gått in i trappuppgången och bankat på de olika lägenhetsdörrarna. När polisen kom fram hade mannen försvunnit, men snart hittades han i närheten. Mannen misstänks nu för skadegörelse.

Haga. Okänd gärningsman har under natten till fredagen krossat en ruta på ICA Supermarket i Haga. Gärningsmannen har inte varit inne i butiken men innanför fönstret stod en ställning med telefonkort och liknande varor. Det är oklart om något tagits men polisen rubricerar det hela som stöld.

Vallby.

Någon har, under natten till fredagen, slagit sönder en ruta på en bil och rotat runt i den. Ägaren är osäker på om något saknas. Rubriceras som försök till stöld ur bil.

Centrum.

En kvinna har anmält stöld av mobil under fredagsförmiddagen. Hon har haft mobilen i sin ryggsäck som hon haft på ryggen. Enligt anmälan tror hon att mobilen ramlat ur väskan då hon hoppat ur en bil vid Mälardalens högskola.

Vallby.

Skadegörelse och stöldförsök i bil under natten till fredag. Någon har försökt bryta sig in i en bil med en skruvmejsel och sedan slagit en hammare i vindrutan så att den spruckit. Det verkar inte som att något tagits ur bilen.

Irsta.

Under fredagsmorgonen tog polisen emot ett samtal om en man som smög omkring flera fastigheter i Irsta. Polispatruller skickades till platsen och kunde snart hitta mannen som visade tydliga tecken på narkotikapåverkan. Efter provtagning och förhör släpptes den 29-årige mannen misstänkt för ringa narkotikabrott.

Hacksta. En lastbil körde på fredagsmorgonen ner två skyltstolpar på Saltängsvägen, strax väster om Ica Hacksta. Ingen person skadades i olyckan. Enligt polisen är olycksorsaken oklar, men chauffören misstänks inte för något brott.

Centrum. Personal på Carlforska kontaktade under fredagsförmiddagen polis då de hade besök av en stökig man. Då polisen kom till platsen konstaterade de att han verkade vara narkotikapåverkad. Den 19-årige mannen togs med för provtagning och förhör och släpptes där efter misstänkt för ringa narkotikabrott.

Centrum. En man har anmält sin systers ex-make för ofredande då denne under ett halvårs tid ofredat honom. Systerns ex-make skriker okvädingsord och otrevliga fula ord till anmälaren som uppger att hans barn tycker det är mycket obehagligt. Brodern anmäler nu systerns exmake i hopp om att få lugn och ro.