Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 13/12

Lustigkulla. På tisdagen stoppade polisen en bil på Trumslagargatan för kontroll. Detta sedan bilisten vägrat stanna tidigare och kört mot centrum, men hunnits upp av polisen. I bilen fanns en drogpåverkad bilförare utan körkort samt olika preparat som misstänks vara narkotika.

Centrum. En 35-årig man ertappades vid 13.30-tiden på tisdagen på Team Sportia, kvarteret Igor, där han försökt ta med sig en jacka värd 6 000 kronor utan att betala. Han misstänks nu för stöld.

Sjukhuset. En stulen bil hittades natten till tisdag på en parkeringsplats vid Centrallasarettet. Den skulle transporteras bort av ägaren. Innan detta hann göras kallades räddningstjänsten till platsen då bilen brann för fullt.

Ängsgärdet. En taxibil har natten till tisdag fått taxametern stulen vid ett inbrott.

Nordanby. Strax före midnatt krockade två bilar i Nordanbyrondellen. Den ena bilen fick rejäla plåt-skador, den andra bilen försvann i hög fart mot Västerås centrala delar. Ingen

skadades i den bil som stannade kvar, i den andra bilen är skadeläget okänt.

Tunbytorp. Natten till tisdag har M-bilar på Transformatorgatan råkat ut för inbrott. Fälgar har rapporterats stulna.

Johannisberg. En släpvagn stals natten till i går från Johannisberg. Släpet hittades senare på Kvistbergavägen i Tillberga och har kunnat återtas av rättmätig ägare. Ingen misstänkt har hittats.

Korsängsgärdet. En parkerad bil på Geijersgatan råkade under natten till

tisdag ut för inbrott. Det var vid anmälningstillfället oklart vad som stulits.

Västerås. Under fredagseftermiddagen stoppade polisen en bil på E18 genom Västerås. Bilföraren uppträdde misstänkt narkotikapåverkad och fördes till polishuset i Västerås för förhör och provtagning, vilken får visa om polisernas misstankar stämmer.