Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 13/2

En misstänkt cykeltjuv greps i måndags morse, vid 05-tiden, i närheten av Råstensgatan, Jakobsberg.

Det var boende i huset som hörde att någon höll på att bryta sig in i källaren och larmade polisen. En cykel hade försvunnit. Några hundra meter därifrån hittades både cykeln och den misstänkta tjuven, en 24-årig kvinna.

ASEASTANI helgen var det inbrott i en förskola på Rotorvägen. Tjuven tog sig in genom att bryta upp ett balkongfönster. En dator och en kamera blev bytet.

BÄCKBY. I måndags förmiddag blev en anställd på Lernia på Ånghammargatan bestulen på sin dator. Den anställde såg hur tjuven, en man i 30-årsåldern, sprang ut ur lokalerna med datorn i handen. Sedan stack han i väg på en cykel i riktning mot Hammarby.

BÄCKBY. En kvinna har polisanmält att hennes 19-åriga dotter i måndags förmiddag blev bortförd mot sin vilja att två män hon träffat på nätet. Dottern är dock inte av samma åsikt, och menar att hon följt med dem frivilligt men mot moderns vilja.