Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 13/5

Hökåsen. Pizzeria Dino på Badelundavägen har haft inbrott under natten till fredag. Ett vittne hörde vid 04-tiden på morgonen ljudet av glas som krossades och såg därefter två personer hoppa ut från pizzerian genom ett sönderslaget fönster. Utanför stod en mörk bil som de åkte iväg med. Bilen stoppades senare av en polispatrull vid Rocklunda och signalementet på personerna i bilen stämde överens med vittnets. Tre män i åldrarna 17–22 år greps av polisen och blev senare anhållna. Enligt ägaren till pizzerian saknades växelkassan.

Oxbacken. En bil på Lantvärnsgatan utsattes natten till fredag för inbrott. En ruta hade krossats och en MP3-spelare saknades.

Centrum. En portdörr till en bostadsrättsförening på Vasagatan skadades natten till fredag. Ett runt hål i dörrglaset, förmodligen orsakat av en soft air gun, upptäcktes på morgonen.

Skälby. Håkantorpsskolan har utsatts för skadegörelse någon gång under onsdagskvällen. Någon har krossat ett fönster på skolan, fastkedjade parkbänkar utanför skolan har klippts loss och med hjälp av dem har gärningsmannen tagit sig upp på taket. Enligt uppgift brukar ungdomar hålla till på taket och röka.

Centrum. Det har varit skadegörelse på en fastighet på Karlfeldtsgatan under natten till fredag. Någon har kastat flaskor mot fönstren på en lägenhet så att de gått sönder.

Nedanför lägenheten hittades också krossade ölflaskor.

Mälarparken. En 27-årig man greps och anhölls natten till fredag misstänkt för stöld efter att polisen hittat två utombordsbåts-motorer i mannens bil. Mannen kunde inte förklara varifrån motorerna kom och greps därför.

Hallstahammar. Ur ett garage på kapellgatan stals i torsdags tillbehör till en elcykel, en hjälm, laddare och ett tidur till ett okänt värde.

Hallstahammar. Polisen ser en ökande tendens av klotter igen. I torsdags var det en garagefasad på Trädgårdsgatan som klottrades med blå färg.

Hallstahammar. Natten till fredag stals en personbil från Karlslundsvägen.