Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 14/3

I söndags upptäcktes ett inbrott i ett sommarhus på Strandvägen.

Diverse verktyg har stulits, bland annat verktyg, motorsågar, borrar och skruvdragare.

BÄCKBY. En 67-årig kvinna blev bestulen på sin handväska vid 7.30-tiden på måndagsmorgonen. Kvinnan, som var på väg till en tvättstuga på Välljärnsgatan, hade väskan i en barnvagn. När hon böjde sig ner för att plocka upp efter sin hund passerade några ungdomar. Hon tror att någon av dem tog väskan eftersom ingen annan fanns i närheten. I väskan låg en nessecär, hårsprej och en nyckelknpippa.

NORRA HAGA. En 25-årig man på Skjutbanegatan bjöd in till förfest i lördags. På bordet fanns hans ipad. Morgonen efter upptäckte 25-åringen att den var borta.

GIDEONSBERG. Förhållandet tog slut och den 23-åriga kvinnan flyttade ifrån sin tjej. Eftersom hon inte hade någon möjlighet att ta med sig sina möbler lät hon dem stå kvar. Nu har 23-åringen fått veta att ex-sambons mamma skrivit på sin blogg att hon flyttat 23-åringens möbler till ett hemligt ställe. Vill 23-åringen ha dem tillbaka måste hon betala 3 000 kronor. Ex-sambons mamma anmäls nu för olovligt förfogande.