Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 14/9

I helgen tog sig någon eller några upp på taket på Lantmännens byggnad på Verksgatan i Östra hamnen.

Från 40 meters höjd har sedan två brandsläckare kastats ner på marken. Personerna tog sig upp på taket via en brandstege. Vittnen har sett tre personer i en vit Volvo i området den aktuella tidpunkten.

CENTRUM. Natten till tisdag var det inbrott i en bil som stod parkerad på Nygårdsgatan. En gps, en hylsnyckelsamt och en gasolbrännare stals.

CENTRUM. I helgen roade sig någon med att tömma tre brandsläckare i Skrapangaraget. Vandalerna slog även sönder all nödbelysning. Ett vittne har sett tre personer på platsen som eventuellt kan sättas i samband med skadegörelsen.

MALMABERG. Det har varit inbrott i en källare på Svarvargatan. En jacka och en porslinstomte blev bytet. Inbrottet skedde i helgen.

RÅBY. En 24-årig kvinna togs på bar gärning när hon försökte snatta ett paket bindor och en halv liters cocacolaflaska. Det var strax före stängning som två av de anställda stoppade kvinnan när hon passerade kassan. De hade då tyckt att de putade ut ur hennes fickor. Kvinnan var djupt ångerfull och förklarade sitt handlande att hon hade både dålig ekonomi och dåligt sällskap.

BJURHOVDA. I tisdags morse upptäckte en bilägare på Benvägen att någon skurit sönder två däck på hans bil.

CENTRUM. En hantverkare blev i söndags bestulen när han jobbade i galleri Igor. Medan han jobbade passade någon på att stjäla hans skruvdragare och slipmaskin.

CENTRUM. Det har varit inbrott i en bil på Kopparbergsvägen. natten mellan måndag och tisdag. En dator stals.

TILLBERGA.  I helgen utsattes kyrkan för skadegörelse. Någon har kastat in en sten i fönstret ovanför kyrkporten.

HÄLLA. Polisen tror att ett olagligt streetrace kan ha skett på parkeringen utanför Ikea i helgen. Stora, svarta gummispår och trasig asfalt vittnar om det. Händelsen rubriceras som skadegörelse.