Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 14/9

Vid 2-tiden natten till i går vaknade en familj på Brandthovda av ljudet av krossat glas.

Då familjen vaknat och konstaterat att ett fönster i bostaden krossats, kunde de

också konstatera att någon förmodligen tänkt begå inbrott och därför krossade fönstret, men att tjuven försvann då familjen vaknade.

Brandthovda. Ytterligare en bostad har råkat ut för inbrott på Brandthovda, se även ovan. I går morse upptäcktes ett inbrott i en villa på Brandthovda där tjuven eller tjuvarna tagit sig in genom ett källarfönster. Vid anmälningstillfället i går på morgonen var det okänt om något stulits.

Västerås. Under tisdagskvällen inträffade en arbetsplatsolycka på ett företag i Västerås då en kvinna fick målarfärg och förtunning i ett öga. Kvinnan fördes i ambulans till sjukhus för vård. Polisen har upprättat en anmälan och olyckan ska utredas.

Centrallasarettet. Vid 14-tiden på tisdagen ingrep en ledig polis då han observerade en motorcyklist på en misstänkt stulen motorcykel. Motorcyklisten greps och kvarhölls tills poliser

i tjänst kom till platsen och övertog gripandet av den 53-årige motorcyklisten.

Emausmotet. I gårdagens morgontrafik på E18 vid Emausmotet inträffade vid 8-tiden en trafikolycka. En bil körde in i en annan bil bakifrån. Kvinnan i den påkörda bilen klagade över smärtor i nacken. Trots att airbagen löste ut i den påkörande bilen försvann föraren från platsen.