Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 15-16/10

Fyra unga män och en kvinna försvann i en grå Chevrolet van vid 02-tiden på lördagsmorgonen sedan de misshandlat två män på parkeringsplatsen utanför Centralstationen.

Enligt anmälan var misshandeln oprovocerad. Offren fick skador runt ögat, blodig näsa och tandskador.

Munkängen. Vid 21-tiden i fredags kväll gick larmet hos ABF på Björnövägen. Securitaspatrullen hittade ett krossat fönster och en säck med datorer som gärningsmannen/-männen hade lämnat när de flydde.

Centrum. Flera personer slogs på Torggatan strax före midnatt i fredags. Polisen hade svårt att reda ut exakt vad som hänt och omhändertog flera inblandade för fylleri.

Karlsdal. En man tog strupgrepp på sin sambo så att det svartnade för hennes ögon vid 02.40 på lördagsmorgonen. Han släppte greppet när andra personer dök upp. Mannen greps av polisen misstänkt för misshandel.

Hälla. Tre män greps i fredags eftermiddag misstänkta för att ha stulit godis till ett värde av 5 000 kronor hos Willys, Kranbyggargatan.

Arlanda. Polisen på Arlanda stoppade i lördags morse en man som är efterlyst för bedrägeri när han kom hem till Sverige från Thailand. Mannen är hörd och släppt.

Bäckby.

Övervakningskameran fångade inbrottstjuvarna när de krossade rutan på Rösegårdsskolan vid 23-tiden på lördagskvällen. Polispatrullen kunde gripa en av männen på platsen misstänkt för stöld av en dator. Den andra kom undan.

Centrum.

En ung man misstänks ha gjort sig skyldig till våldsamt motstånd när vakterna på Blue Moon Bar bad honom lämna nöjesstället i fredags kväll.

Kopparlunden. Ett företag på Metallverksgatan blev av med en dator vid en stöld natten till söndag. Tjuven tog sig in genom att krossa en ruta.