Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 16-17/4

Centrum. En 41-årig bilförare som stoppades på Brahegatan i fredagskväll misstänks för drograttfylleri. Mannen saknade körkort och bilen togs i beslag.

Västerås. En kvinna har anmält sin man för kvinnofridskränkning. Övergreppen som har varit både fysiska och psykiska har pågått i fem år, enligt anmälan. Polisen söker mannen för att kunna göra förhör.

Centrum. En 61-årig man som stoppades på Vasagatan i lördags morse blev av med körkortet. Ett blåsprov visade att han var berusad.

Västerås. En 44-årig man misstänks för drograttfylleri och olovlig körning. Mannen som saknade körkort stoppades på länsväg 555 vid Långängskrogen. I bilen hade han narkotika i tablettform och ett vitt pulver.

Hökåsen. Någon tände eld på en personbil i Hökåsengropen vid midnatt natten till söndag. Bilen som blev helt utbränd hörde hemma i Kista men var inte anmäld som stulen.

Skiljebo. På söndagsmorgonen upptäcktes en stöld i Tomaskyrkan. Någon hade brutit sig in och tagit en okänd summa pengar.

Erikslund. En 44-årig kvinna snattade på Citygross i lördags kväll. En butikskontrollant upptäckte att kvinnan hade tagit varor för 80 kronor.

Viksäng. Vid 02-tiden i lördags upptäckte en väktare ett inbrott på fritidsgården Kanonen. Någon hade krossat ett fönster men det är oklart om något är stulet.

Centrum. En 18-åring yngling misstänks ha ha tagit en back med tomglas på Coop i Igor och pantat denna. Väktare följde efter honom till Vasaparken där en polispatrull stoppade honom. Killen hade tre kvitton på totalt 32 kronor på sig.

Brandthovda. Natten till söndagen gjorde någon inbrott på Hälla Snickeri på Brandthovdagatan. En ruta i entrédörren var krossad. Det är oklart om något stulits.

Tunbytorp. Natten till lördag skadades taken på fem bilar vid Bilhuset på Isolatorvägen. Troligen har man hoppat på taken. Det fanns tydliga spår efter minst två personer på taken.