Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 16/3

Pettersberg. Natten till tisdagen försökte någon bryta bort ett fönster till hemtjänstens lokaler på Jakobsgatan men inte lyckats. Det hade även varit inbrott i ett förråd, men det är oklart vad som stulits.

Hälla. I tisdags kväll sparkade någon sönder en elektronisk skjutdörr på McDonalds. Det är oklart vem gärningsmannen är.

Brandthovda. Natten till tisdagen har någon stulit registreringsskyltar på en personbil som stod parkerad på Fältmätargatan över natten.

Rocklunda. I tisdags kväll blev en bil utsatt för skadegörelse. Ägaren till bilen

hade varit och tränat på Friskis och svettis och hade bilen parkerad utanför. När ägaren kom ut igen hade någon brutit av vindrutetorkarna både bak och fram på bilen.

Skälby. På tisdag eftermiddagen tog någon sig in i en bil på Håkantorpsgatan och stal en väska som låg i bilen. Ägaren till bilen hade lämnat bilen för en stund och då passade tjuven på att ta väskan innehållande en plånbok.

Centrum. En äldre kvinna, som var ute och handlade, blev i måndags förmiddag bestulen på en nyckelknippa som hon förvarade i handväskan.

Kristiansborg. I måndags blev en elev på Kristiansborgsskolan

bestulen på sin datorväska och en mus till datorn, trots att de förvarades i ett låst klassrum under en rast.  Musen hittades senare i en korridor men datorväskan är fortfarande borta.

Virsbo. En dator stals från Virsboskolan natten mot tisdagen. Larmet gick när

entrédörren forcerades på kvällen. Men när vaktbolaget kom fanns ingen där. På morgonen upptäckte man att tjuven hade sparkat upp en dörr till ett klassrum och lagt beslag på en bärbar dator.

Surahammar. En kvinna har gjort en polisanmälan om ofredanden efter att tre ungdomar sparkat på hennes ytterdörr. När hon öppnade såg hon bara ryggtavlorna på ungdomarna.

Surahammar. En Audi A4 som stod parkerad vid Coop blev i tisdags utsatt för

skadegörelse. Någon hade krossat rutan på bagageluckan.

Hallstahammar. En man har gjort en polisanmälan om olaga hot sedan han

i helgen hotats till livet både i telefon och brevledes, om han uppsöker sin före detta fru.