Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott olyckor 17/1

Tjuven slog till mot vindsförrådet - tog förstärkare och dvd-spelare.

Centrum. Någon eller några har, natten till tisdag, krossat en entréruta. Händelsen rubriceras som skadegörelse.

Västerås-Hallsta. En kvinna förlorade under måndagen sin mobiltelefon mellan Hallstahammar och Västerås. Det var när kvinnan besökt IKEA och var på väg hem som hon upptäckte att mobilen var borta.

Norra Gryta. Någon har brutit sig in i ett vindsförråd på Svarvargatan under den senaste månaden. Tjuven har öppnat kartonger och plockat med sig bland annat en förstärkare och en dvd-spelare.

Råby. En bil repades någon gång mellan söndag och måndagen. Det finns inga spår i det här fallet som rubriceras som skadegörelse.

Skultuna. I helgen nångång har en sadel med tillbehör försvunnit från sin hängare i ett låsbart stall i Skultuna. Inget annat ska ha tagits trots att det finns dyrare sadlar i sadelkammaren.

Hammarby. En person tankade under måndagen vid Hammarbyrampen och lämnade sedan platsen utan att betala för sig. Händelsen rubriceras som snatteri.