Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brott Olyckor 17-18/9

På fredagskvällen 23.10 omhändertog polisen en 19-årig berusad man vid Mcdonalds i Skrapan.

Han hade haft sönder en bildskärm och gjort sig skyldig till skadegörelse. Mannen hade en kniv på sig och misstänks för brott mot knivlagen.

Centrum. En misstänkt misshandel anmäldes 00.35 lördag natt. Vid ett bråk blev en 20-årig man sprayad i ansiktet av den 19-årige man han var osams med. 19-åringen hävdar att målsäganden är skyldig honom pengar. Polisen utreder för närvarande den anmälan som är gjord.

Centrum. Natten till lördagen ska en misstänkt misshandel ha ägt rum på Poco Loco (gamla Silk) på Stora Gatan. En artonårig kvinna ska ha attackerat en nittonåring och tagit struptag på henne. Nittonåringen fick rivsår och svullnad och en rodnad på halsen. En anmälan är gjord och polisen utreder ärendet.

Centrum. En nittonårig man gjorde motstånd mot polisen när han 23.05 fredags kväll togs om hand för provtagning och beslag. Han hade en mindre mängd narkotika på sig.

Gideonsberg. Polisen stoppade en 24-årig man misstänkt för rattfylleri på Bangatan klockan 03.31 lördag natt. Provtagning visade att han hade 1 promille alkohol i blodet.

Hälla. En sextonårig pojke stoppades av polisen 00.50 natten till söndagen misstänkt för rattfylleri. Sextonåringen kom åkande på sin mopen på Stockholmsvägen vid Hälla. Provtagning visade att pojken hade 0,44 promille alkohol i blodet.

Centrum. En 42-årig man försökte vid 13.30-tiden på fredagen få ut en större summa pengar på en falsk check på Forex på Stora Gatan. Mannen greps och hördes av polisen. Han är nu frigiven.